Jeg er

 

en dygtig, dedikeret web-grafiker og web-wizzard med mere end 20 års erfaring fra reklamebureau og den grafiske industri. Som person er jeg positiv, smilende og arbejder godt både alene og i samarbejde med andre.

Jeg har blik for de små detaljer såvel som de store linjer og er meget perfektionistisk i ét og alt. Jeg stræber efter at gøre mit bedste, og alt, hvad der er muligt inden for det aftalte budget, og overholder altid alle aftaler. Min arbejdsmoral er høj, og jeg sætter en ære i at færdiggøre ting til aftalt tid, og gerne før, hvis det er muligt. Findes der ikke en umiddelbar løsning på en udfordring, er jeg lidt af en problemknuser og god til at researche, undersøge, teste og afprøve mulige veje, jeg kan gå.

Mit mål er altid at få løst opgaven, så kvaliteten er i top og tidsforbruget i bund. Jeg lever af at skabe langvarige, gode relationer til mine kunder – og derfor er mit mål også tilfredse kunder, der kommer tilbage med flere opgaver og kunder, der er så tilfredse, at de anbefaler mig i deres netværk. Det er mit succeskriterium.

Du er altid velkommen til at tage kontakt – for en uforpligtende snak og mine professionelle øjne på din markedsføring.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

De bedste hilsner
Anita Askegaard Jensen
M: 40 50 56 57